Friday, December 24, 2010

Hello BECKBECK (Alea Amerra Rosly)

hey sayang... seriously when de first time i kenal dengan u,u wat i kembali happy n ceria dalam hari-hari yang i laluai..hhahaah..:) u still remember first time i skype dengan u,i da jadi mesra dengan u kan..ahhaha.. tak dinafikan u memang cute,manja,comel,beckbeck...:) n bila i da pegi sri iskandar nanti mesti i akan sentiasa teringat dekat u,keletah u,kechumelan u...:( mesti rasa cam rindu sangat-sangat kat u kan beckbeck..
yela..kalau x,almost everyday i menghadap muka u..n bila i dekat sana nanti mesti i jarang leh berhubung dengan u sebab pack dengan jadual n tugasan2 yang mesti i siapkan..u pon nak duduki SPM tahun depan yang x sampai beberapa hari lagi..i nak u sentiasa fokus dalam kelas n set dalam mind u,yang u hanya nak fokus on ur study..
i xnak tengok u gagal sayang..i akan sentiasa support u dari belakang..BECKBECK nanti i xde u take care k..
i'll always ingat kat u n xkan lupakan u BB..hahahha... tetiba rasa cam sayu la pulak bila teringat kat u...
i hope dat,kte akan sentiasa bersama walaupun bukan selalu berada depan mata tapi i akan sentiasa ada kan diri i untuk u.....

                                                

Friday, December 17, 2010

Hari-hari terakhir di WATSON's..

ahhhaha..hari nie 2nd last day r aku keja kat watsons nie..as usual aku wat r keja2 asas cm sapu,mop lantai,
lap cermin depan..hahaha..normal la tuh keja kn..customer pon cm x bpe nk rmai r..
org2 pegi smbhyg jmaat kot..:) tapi hari nie cm mendung skit r,rsa cm x bpe nk ceria bila cuaca da mcm nie...
oke,lpz tuh kira flout,sbb nk bkk cashier.. bila org msuk aku greet r "hye..welcome too watsons.."
hahahahha..oke lpz da byr pulak aku ckp "tq,see u soon.." :) hari2 tu jerkla yg aku wat bila cust msuk n blah..
tapi oke la..bila kje cmnie aku leh knl r dgn rmai org n org pon rmai yg knl aku..(budak watsons) hhuu..
tu la,bila da smpai hari2 terakhir kje nie rsa cm sdih la plk..yela da biasa kje kn..kwan2 pon da stu kepala :) rse cm berat jerk nk tgglkn watsons nie.. kwan2 cm arai,kamal buncit,pojie sume mmg terbaik r.. spnjg kje dgn depa nie mmg sllu hve fun r..kje x stress,gelak2...rindu r bila da cx kje nnti..hmmmm...
sok last day aku kje...apa2 pon aku da plih untk smbg blaja..terpaksa lepas kn kje nie..
depa nie suma msa kje sllu r dok sakat2 msing mmg enjoy r..hahahahah...
arai terbaik r lawak bangang dia mmg xleh blah r...hahahha..kamal plk ok,baik...
bdk nie dgn tomoi mmg xleh pisah r...kje watsons tpi main tomoi gk..hhahahaha..pojie ok...baik..
rajin mmg rjin sgt r..hahaahha..
hmmmm...bila kt sna aku msti rndu depa nie dgn tmpat kje....:')

Thursday, December 16, 2010

Azwan Ahmad

Aku dilahirkan pada 3 Januari 1992 di wad bersalin Hospiatal TAIPING,Perak..(: Aku dilahirkan hasil daripada perkongsian hidup antara Ahmad Bin Ishak(AYAH) dan Shariffa Rosna Binti Syed Omar(MAMA)..Aku adalah anak ke 6 daripada 6 orang adik beradik..(anak manja)..hahahaha..ok,first of all aku nak habaq mai yang aku nie asal daripada TAIPING r..lepas tu ayah dapat keja kt PASIR GUDANG,JB..n kami sekeluarga pon pindah duduk di PG..aku dibesarkan di sana lebih kurang 12 tahun...sebelum pulang dan menetap balik di TAIPING.. (:
Tapi nak habaq mai kat angpa memang susah bila da lama dok PG tiba2 balik TAIPING nak cakap loghat utara memang kelu jugak lidah chek nie..hahhaahaha....Family aku memang bahagia la (bagi aku) n aku sayang family aku nie...Adik beradik aku pon banyak la bagi dorongan kat aku selama aku jadi adik depa..hahahha..
Ok,aku nie jenis yg biasa2 jerk..Aku de ramai kawan yang baik2 n depa pon banyak la tolong aku selama aku jadi kawan depa..(: hahaahaha...
Kalau ada free time,aku pi la main futsal ke,badminton ke dengan kawan2 aku tuh...
Tu jerk kot....k...awan...




Fans? i u sure for dat?

ok..bile ckp pminat sume org ckp die de pminat msing2..rite?
sound cm weird gila r..oke look,spe yg tau die de pminat?
perasan sgt la spe yg mgaku..MANUSIA sekarang ckp depan lain ckp belakang lain..x kesah la angpa hot stuff ke pe..yg pnting xpyh la nk perasan yg angpa ada peminat ke apa..
mgkin org tuh minat disebabkan benda lain yg ada dlm hidup angpa..contoh mcm duit ke..harta ke...rupa angpa ke..
tapi yg pnting tuh mmg x pnh jujur klau dia minat angpa...
so,think about dat...cheers..:)